Advertisement

Τεντογλου / Lc7i6qtp3a6ham / Χρήστος τεντόγλου is on facebook.

Τεντογλου / Lc7i6qtp3a6ham / Χρήστος τεντόγλου is on facebook.. Join facebook to connect with χρήστος τεντόγλου and others you may know. Λίγο μετά το άλμα πρόκρισης στον τελικό του μήκους, ο μίλτος τεντόγλου τόνισε ότι μπορεί να φτάσει τα 8.50, ενώ δήλωσε ότι στοχεύει σε μετάλλιο. Στο στίβο πλην του τεντόγλου αγωνίζονται και οι αναστασάκης φραντζεσκάκης στον προκριματικό της σφυροβολίας ανδρών, η ραφαέλ σπανουδάκη στα 200μ. Ο χρυσός ολυμπιονίκης του μήκους ανέφερε πως ο κουβανός θα έπρεπε να κερδίσει και πως νιώθει τυχερός που πήρε το χρυσό έστω. Ο μίλτος τεντόγλου στο μήκος και ο κριστιάν γκολομέεβ στην κολύμβηση προετοιμάζονται με αυτοπεποίθηση για τους τελικούς.

Μετάλλιο από τους ολυμπιακούς αγώνες θέλει ο μίλτος τεντόγλου, ωστόσο υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι δεν τον ενδιαφέρει το χρώμα. Τυχερός, αλλά και άτυχος, στον τελικό του μήκους στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, για το τελευταίο του άλμα, που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο. Ντεμπούτο στην καρλσρούη για τεντόγλου. Με περισσή ειλικρίνεια ο μίλτος τεντόγλου δήλωσε απογοητευμένος από τα πρώτα πέντε άλματά του στον τελικό του μήκους και πως δεν… αξίζει το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο μήκος. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα τσικλητήρα που ανεβαίνει στο βάθρο στα.

Fils0suhowxxgm
Fils0suhowxxgm from i1.wp.com
Ο τελικός του μήκους εξελίχθηκε σε θρίλερ καθώς ο έλληνας αθλητής κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην τελευταία του προσπάθεια. Ο μίλτος τεντόγλου είναι σπουδαίος, είναι ο κορυφαίος στο μήκος στον κόσμο κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες 2021! Με περισσή ειλικρίνεια ο μίλτος τεντόγλου δήλωσε απογοητευμένος από τα πρώτα πέντε άλματά του στον τελικό του μήκους και πως δεν… αξίζει το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο μήκος. Ο άλτης από τα γρεβενά στις δηλώσεις ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι η. Το άλμα στα 8,41 μέτρα που έδωσε στον μίλτο τεντόγλου το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στο μήκος! Ο μίλτος τεντόγλου προκρίθηκε στον τελικό του άλματος εις μήκος στους ολυμπιακούς αγώνες. Δευτέρα, 2 αυγούστου 2021, 05:41. Ο μίλτος τεντόγλου δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και με άλμα στα 7.79μ.

Ο τελικός του μήκους εξελίχθηκε σε θρίλερ καθώς ο έλληνας αθλητής κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην τελευταία του προσπάθεια.

Ο μίλτος τεντόγλου προκρίθηκε στον τελικό του άλματος εις μήκος στους ολυμπιακούς αγώνες. Ο χρυσός ολυμπιονίκης του μήκους ανέφερε πως ο κουβανός θα έπρεπε να κερδίσει και πως νιώθει τυχερός που πήρε το χρυσό έστω. Το άλμα στα 8,41 μέτρα που έδωσε στον μίλτο τεντόγλου το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στο μήκος! Ο μίλτος τεντόγλου φαίνεται γεμάτος αυτοπεποίθηση και είναι σίγουρος πως μπορεί να πάρει ένα μετάλλια. Γυναικών και οι κατερίνα στεφανίδη, νικόλ. Με ξεκάθαρο στόχο ένα μετάλλιο βρίσκεται στο τόκιο ο μίλτος τεντόγλου όπως δήλωσε μετά τον προκριματικό του μήκους. Ο μίλτος τεντόγλου δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και με άλμα στα 7.79μ. Το πρώτο μέρος της δουλειάς του μίλτου τεντόγλου στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο άλτης από τα γρεβενά στις δηλώσεις ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι η. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα τσικλητήρα που ανεβαίνει στο βάθρο στα. Πέρασε στον τελικό με άλμα 8.22 ο μίλτος τεντόγλου και εντυπωσίασε. Με περισσή ειλικρίνεια ο μίλτος τεντόγλου δήλωσε απογοητευμένος από τα πρώτα πέντε άλματά του στον τελικό του μήκους και πως δεν… αξίζει το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο μήκος. Το πρώτο του άλμα ήταν στα 8.11, το δεύτερο στα 8.20.

Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα τσικλητήρα που ανεβαίνει στο βάθρο στα. Πετώντας στο δεν άλλαξε κάτι στην κατάταξη, με τον τεντόγλου να κάνει 8,10μ. Πέταξε στο βάθρο ο τεντόγλου. Τυχερός, αλλά και άτυχος, στον τελικό του μήκους στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, για το τελευταίο του άλμα, που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο.

Vjjayxksvdsy2m
Vjjayxksvdsy2m from www.voria.gr
Ο άλτης από τα γρεβενά στις δηλώσεις ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι η. Τυχερός, αλλά και άτυχος, στον τελικό του μήκους στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, για το τελευταίο του άλμα, που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο. Κατετάγη δέκατος και εκτός οκτάδας από τον τελικό του μήκους στο παγκόσμιο. Με περισσή ειλικρίνεια ο μίλτος τεντόγλου δήλωσε απογοητευμένος από τα πρώτα πέντε άλματά του στον τελικό του μήκους και πως δεν… αξίζει το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο μήκος. Λίγο μετά το άλμα πρόκρισης στον τελικό του μήκους, ο μίλτος τεντόγλου τόνισε ότι μπορεί να φτάσει τα 8.50, ενώ δήλωσε ότι στοχεύει σε μετάλλιο. Ο μίλτος τεντόγλου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κατά την παρουσίαση των αθλητών με μεγάλη αυτοπεποίθηση, άνετος και φορώντας γυαλιά ηλίου και με μια κίνηση. Πέρασε στον τελικό με άλμα 8.22 ο μίλτος τεντόγλου και εντυπωσίασε. Χρήστος τεντόγλου is on facebook.

Πετώντας στο δεν άλλαξε κάτι στην κατάταξη, με τον τεντόγλου να κάνει 8,10μ.

Με περισσή ειλικρίνεια ο μίλτος τεντόγλου δήλωσε απογοητευμένος από τα πρώτα πέντε άλματά του στον τελικό του μήκους και πως δεν… αξίζει το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο μήκος. Πέρασε στον τελικό με άλμα 8.22 ο μίλτος τεντόγλου και εντυπωσίασε. Γυναικών και οι κατερίνα στεφανίδη, νικόλ. Ο μίλτος τεντόγλου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κατά την παρουσίαση των αθλητών με μεγάλη αυτοπεποίθηση, άνετος και φορώντας γυαλιά ηλίου και με μια κίνηση. Λίγο μετά το άλμα πρόκρισης στον τελικό του μήκους, ο μίλτος τεντόγλου τόνισε ότι μπορεί να φτάσει τα 8.50, ενώ δήλωσε ότι στοχεύει σε μετάλλιο. «αφιερωμένο το μετάλλιο σε όλους τους ελληνες». Το πρώτο μέρος της δουλειάς του μίλτου τεντόγλου στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα. Ο μίλτος τεντόγλου με άλμα στα 8.22 μέτρα στην πρώτη του προσπάθεια έκλεισε θέση για τον τελικό του αγωνίσματος. Την ίδια ώρα, ο χρυσός στέφανος ντούσκος ετοιμάζεται για τη. Ο μίλτος τεντόγλου στο μήκος και ο κριστιάν γκολομέεβ στην κολύμβηση προετοιμάζονται με αυτοπεποίθηση για τους τελικούς. Το πρώτο του άλμα ήταν στα 8.11, το δεύτερο στα 8.20. Μετάλλιο από τους ολυμπιακούς αγώνες θέλει ο μίλτος τεντόγλου, ωστόσο υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι δεν τον ενδιαφέρει το χρώμα.

Ντεμπούτο στην καρλσρούη για τεντόγλου. Ο μίλτος τεντόγλου αναδείχθηκε χρυσός. «αφιερωμένο το μετάλλιο σε όλους τους ελληνες». Ο μίλτος τεντόγλου με άλμα στα 8.22 μέτρα στην πρώτη του προσπάθεια έκλεισε θέση για τον τελικό του αγωνίσματος. Ο μίλτος τεντόγλου δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και με άλμα στα 7.79μ.

Miltos Tentogloy Liberal Gr
Miltos Tentogloy Liberal Gr from www.liberal.gr
«αφιερωμένο το μετάλλιο σε όλους τους ελληνες». Στο στίβο πλην του τεντόγλου αγωνίζονται και οι αναστασάκης φραντζεσκάκης στον προκριματικό της σφυροβολίας ανδρών, η ραφαέλ σπανουδάκη στα 200μ. Το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, μετά απο αυτό του στέφανου ντούσκου στην κωπηλασία, είχε και αυτό χρυσό χρώμα: Με περισσή ειλικρίνεια ο μίλτος τεντόγλου δήλωσε απογοητευμένος από τα πρώτα πέντε άλματά του στον τελικό του μήκους και πως δεν… αξίζει το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο μήκος. Ο μίλτος τεντόγλου δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και με άλμα στα 7.79μ. Ο τεντόγλου, που μετέβη στην ιαπωνία με την κορυφαία εφετινή επίδοση (8,60μ.) στον κόσμο, εκκίνησε για την τελευταία προσπάθειά του από την τέταρτη θέση έχοντας καλύτερο άλμα έως εκείνο. Ντεμπούτο στην καρλσρούη για τεντόγλου. Ο μίλτος τεντόγλου στο μήκος και ο κριστιάν γκολομέεβ στην κολύμβηση προετοιμάζονται με αυτοπεποίθηση για τους τελικούς.

O μιλτιάδης τεντόγλου (18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας αθλητής του στίβου.

Λίγο μετά το άλμα πρόκρισης στον τελικό του μήκους, ο μίλτος τεντόγλου τόνισε ότι μπορεί να φτάσει τα 8.50, ενώ δήλωσε ότι στοχεύει σε μετάλλιο. Δευτέρα, 2 αυγούστου 2021, 05:41. Ο μίλτος τεντόγλου με άλμα στα 8.22 μέτρα στην πρώτη του προσπάθεια έκλεισε θέση για τον τελικό του αγωνίσματος. Γυναικών και οι κατερίνα στεφανίδη, νικόλ. Ο μίλτος τεντόγλου είναι σπουδαίος, είναι ο κορυφαίος στο μήκος στον κόσμο κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες 2021! Ο τελικός του μήκους εξελίχθηκε σε θρίλερ καθώς ο έλληνας αθλητής κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην τελευταία του προσπάθεια. Το πρώτο μέρος της δουλειάς του μίλτου τεντόγλου στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Πετώντας στο δεν άλλαξε κάτι στην κατάταξη, με τον τεντόγλου να κάνει 8,10μ. Ο μίλτος τεντόγλου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κατά την παρουσίαση των αθλητών με μεγάλη αυτοπεποίθηση, άνετος και φορώντας γυαλιά ηλίου και με μια κίνηση. «αφιερωμένο το μετάλλιο σε όλους τους ελληνες». Μετάλλιο από τους ολυμπιακούς αγώνες θέλει ο μίλτος τεντόγλου, ωστόσο υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι δεν τον ενδιαφέρει το χρώμα. Το πρώτο του άλμα ήταν στα 8.11, το δεύτερο στα 8.20. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας στην ιστορία του ελληνικού στίβου μετά τον κώστα τσικλητήρα που ανεβαίνει στο βάθρο στα.

Posting Komentar

0 Komentar